Tarieven

 

Verandering begint met Een Goed Gesprek (een uur). Een gesprek om te ontdekken wie je bent en waardoor je vastzit. Zo weet je meteen of het klikt.
Voor Een Goed Gesprek betaal je € 50,- (inclusief btw). Gaan we daarna samen verder, dan is het gesprek gratis.

Voor particulieren
Een traject op maat,  psycho-sociale hulpverlening of loopbaanbegeleiding,  kost € 907,50 (incl. 21% BTW) voor particuliere klanten. Gemiddeld bestaat een traject uit ongeveer zeven gesprekssessies.

Afhankelijk van je zorgverzekering is (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk.

Voor zakelijke klanten
Een loopbaan- of reïntegratie traject voor uw medewerker is maatwerk. Prijs op aanvraag.

Trainingen
Het tarief voor trainingen en workshops hangt af van (de omvang van) de groep en het trainingsprogramma. WameLink Verbindt stelt per training vooraf een offerte op. Workshops in los verband kunnen ook per deelnemer worden afgerekend.

Ook biedt WameLink Verbindt telefonische sessies en begeleiding via Skype© of FaceTime©. Neem hiervoor contact op met Jacqueline Wamelink en vraag naar de mogelijkheden.

Belastingaftrek particulieren
Loopbaanbegeleiding en deskundigheidsbevordering zijn als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. De begeleiding moet dan wel gericht zijn op het vinden van een nieuwe baan of om beter te functioneren in je huidige werk. Meer informatie staat op de site van de belastingdienst.

Heeft je werkgever een budget voor de ontwikkeling van het personeel? Als werknemer kun je aanspraak maken op dat ontwikkelbudget en het besteden aan persoonlijke training of opleiding.

Belastingaftrek organisaties
Voor ondernemers en eenmanszaken geldt dat deskundigheidsbevordering aftrekbaar is voor inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting.

WameLink Verbindt is aangesloten bij de beroepsvereniging  VIVberoepsvereniging VIV

Zorgverzekeraars: AGB-code 90-046435.
Praktijkcode: 90-55068