Dit is WameLink Verbindt

 

Als projectmanager, HRM-adviseur en gecertificeerd NLP-coach in verschillende profit- en non-profitorganisaties groeide Jacqueline Wamelink uiteindelijk toe naar wat ze echt wilde zijn: zelfstandig therapeut en loopbaanbegeleider. Met WameLink Verbindt zet ze haar persoonlijkheid, expertise en eigen ervaringen in om anderen te helpen zichzelf te ontdekken en hun doelen te bereiken. Dat kan in de vorm van een oplossingsgericht begeleidingstraject, counseling, loopbaanbegeleiding of psychosociale hulpverlening.

De cliënten van WameLink Verbindt zijn op zoek naar verandering. Ze zijn vastgelopen in hun werk of hun privéleven en willen het anders, maar weten niet goed hoe.

Over haar aanpak zegt ze zelf: “Mijn drijfveer is mensen in beweging te krijgen en met hen op zoek te gaan naar wat ze willen en verlangen in het leven. De basis is eigen kracht: ieder mens is zijn eigen onderneming, met zichzelf aan het roer. Door je daar bewust van te zijn, heb je de eerste belangrijke stap op weg naar je persoonlijke doelen al gezet.”

“Spannend en ontspannend”, reageren haar gesprekspartners vaak na afloop. Kort samengevat geven ze hun ervaringen weer in termen als veilig, structuur, energie, inzicht, actie, zelfvertrouwen, humor en betrokkenheid.